Eten/Lunch

Bij ons in de herberg of buiten op het terras kunt u in een ongedwongen sfeer terecht om te lunchen, koffie te drinken met wat lekkers erbij of te borrelen. Door de mooie ligging aan de Brink is er altijd wat te beleven.

Wij werken veel met verse (streek-)producten en al onze broodjes en salades krijgen een originele en creatieve presentatie. We serveren zonder fratsen op lekker versgebakken brood. Of u kiest voor een frisse maaltijdsalade of heerlijke versgemaakte soep.

Ook voor kleine feestjes (tot ca. 30 personen), vergaderingen of bijeenkomsten is onze herberg zeer geschikt. Een high-tea, high-beer, uitgebreide brunch of een (bedrijfs-)borrel behoren ook tot de mogelijkheden. En het leuke is: u kunt bij ons ook nog blijven slapen!

Voedselallergie?

In onze herberg werken wij met verschillende soorten allergenen. Heeft u een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van onze gerechten? Wij beantwoorden deze graag. Ook kunnen wij u voor de meeste gerechten een passend alternatief bieden rekeninghoudend met uw allergie. Bekijk hier onze allergenenlijst.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u reserveren? Bel dan 0546-338226 of gebruik het contactformulier.

Bekijk onze drank- en borrelkaart >

Bekijk onze lunchkaart >

Herberg Swaen aan de Brink