Eten/Lunch

Bij ons in de herberg of buiten op het terras kunt u in een ongedwongen sfeer terecht om te lunchen, koffie te drinken met wat lekkers erbij of te borrelen. Door de mooie ligging aan de Brink is er altijd wat te beleven.

Wij werken veel met verse (streek-)producten en al onze broodjes en salades krijgen een originele en creatieve presentatie. We serveren zonder fratsen op lekker versgebakken brood. Of u kiest voor een frisse maaltijdsalade of heerlijke versgemaakte soep.

Ook voor kleine feestjes (tot ca. 30 personen), vergaderingen of bijeenkomsten is onze herberg zeer geschikt. Een high-tea, uitgebreide brunch of een (bedrijfs-)borrel behoren ook tot de mogelijkheden. En het leuke is: u kunt ook nog bij ons ook blijven slapen!

Coronarichtlijnen vanaf 1 juni 2020

Vanaf 1 juni 2020 werkt het net even anders. Voor uw en onze gezondheid houden wij ons aan de landelijke richtlijnen en hebben we een aantal huisregels om uw bezoek zo veilig mogelijk, maar net zo gastvrij, te laten verlopen.

  1. Reserveren is verplicht voor een tafeltje binnen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. Voor een tafeltje op het terras hoeft niet te worden gereserveerd.
  2. U wordt zowel binnen als buiten naar uw tafel gebracht. Voor het terras meldt u zich bij de statafel bij één van onze medewerkers. Binnen kunt u wachten bij de deur. Wij zijn verplicht een checkgesprek met u te voeren en naar uw gezondheid te informeren.
  3. Bij verkoudheidsklachten en/ of griepklachten bent u niet welkom.
  4. U reinigt uw handen bij een bezoek aan zowel het terras als de herberg. Wij hebben desinfectiemiddelen voor u beschikbaar. Ook na een toiletbezoek bent u verplicht uw handen goed te reinigen.
  5. De 1,5-meter-regel is leidend. Dit betekent dat u op het terras en in de herberg afstand houdt van andere gasten. Aan tafel houdt u bij meer dan 2 personen de 1,5 meter afstand van elkaar (ruim 2 armlengtes). Dit geldt niet wanneer u uit 1 huishouden afkomstig bent.
  6. Volg de aanwijzingen (borden, belijning) en instructies van onze medewerkers op.
  7. Betaling bij voorkeur contactloos.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u reserveren? Bel dan met 0546-338226 of gebruik het contactformulier.

Klik hier voor onze drankkaart

Klik hier voor onze lunch- en borrelkaart