Fietsen in Twente

Fietsen in Twente – In Den Ham, een van de mooiste brinkdorpen van Nederland, staat Herberg Swaen aan de Brink. Sfeervol, gemoedelijk en eigentijds: zo omschrijven wij onze herberg. Prachtig gelegen aan de rustige zijde van het toeristische Vechtdal en aan de poort naar Twente. Een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten, wandelingen of dagtrips naar bijvoorbeeld Zwolle, Almelo en Enschede.

 

FIETSEN IN TWENTE EN SALLAND

Den Ham ligt op de grens van Twente, Salland en het toeristische Vechtdal. Een ideaal startpunt van vele fietsroutes die leiden naar de mooiste plekken die in de omgeving te ontdekken zijn. Onze herberg ligt aan fietsknooppunt 25, startpunt van vele routes door het Twentse en Sallandse landschap. Fietshuur, -routes, maar ook een picknickmand voor onderweg regelen wij graag voor u. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om uw fietsen beveiligd te stallen en evt. op te laden.

 

GASTENKAMERS

Herberg Swaen aan de Brink heeft 4 luxe, uniek ingerichte gastenkamers. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en (apart) toilet en zijn voorzien van alle gemakken zoals boxspringbedden, prima WIFI, een flatscreen-tv en koffie- en theezetfaciliteiten. ’s Ochtends serveren wij een heerlijk ontbijt met verse (streek-) producten  Kortom, een fijne plek om te ontspannen en de omgeving te verkennen, maar ook voor zakelijke gasten een prima uitvalsbasis. Informeer naar de mogelijkheden.

 

LUNCHEN OF BORRELEN?

In de herberg of op ons terras kunt u terecht voor de lunch of een drankje. Wij hebben een lunch- en borrelkaart waar u uit kunt kiezen. Meer zin in ijs? Dat kan ook. In onze herberg verkopen wij ambachtelijk italiaans ijs; in een hoorntje of als coupe. Heeft u vragen of andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Wilt u fietsen in Twente en zoekt u een overnachting of een rustpunt? Kies dan voor de Herberg Swaen aan de Brink in Den Ham. U bent van harte welkom.

 

Herberg Swaen aan de Brink