Hotel in het Vechtdal

Zoekt u een hotel in het Vechtdal? In Den Ham, een van de mooiste brinkdorpen van Nederland, staat Herberg Swaen aan de Brink. Sfeervol, gemoedelijk en eigentijds: zo omschrijven wij onze herberg. Prachtig gelegen aan de rustige zijde van het toeristische Vechtdal en aan de poort naar Twente. Een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten, wandelingen of dagtrips naar bijvoorbeeld Zwolle, Almelo en Enschede.

Den Ham ligt in het waardevolle cultuurlandschap Vecht en Regge. Aan de noordkant grenst het dorp aan het bijzondere eeuwenoude natuurgebied “Eerder Achterbroek”, met bossen, heide, waterpartijen en zandverstuivingen. Als je ronddwaalt tussen de boerderijen en landerijen van het Eerder Achterbroek ervaar je de rust en schoonheid van een ver verleden. Nergens anders in Nederland is dit oorspronkelijke coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heideveldjes zo goed bewaard gebleven. Ook dieren voelen zich thuis in dit kleinschalige landschap, dus met een beetje geluk kom je hier een ree, das, kerkuil of wielewaal tegen. Den Ham, een uniek hotel om te overnachten in het Vechtdal.

 

GASTENKAMERS

Herberg Swaen aan de Brink heeft 4 luxe, uniek ingerichte gastenkamers. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en (apart) toilet en zijn voorzien van alle gemakken zoals boxspringbedden, prima WIFI, een flatscreen-tv en koffie- en theezetfaciliteiten. ’s Ochtends serveren wij een heerlijk ontbijt met verse (streek-) producten  Kortom, een fijne plek om te ontspannen en de omgeving te verkennen, maar ook voor zakelijke gasten een prima uitvalsbasis. Informeer naar de mogelijkheden.

 

LUNCHEN OF BORRELEN?

In de herberg of op ons terras kunt u terecht voor de lunch of een drankje. Wij hebben een lunch- en borrelkaart waar u uit kunt kiezen. Heeft u vragen of andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Zoekt u een hotel in het Vechtdal? Kies dan voor de nabijgelegen Herberg Swaen aan de Brink in Den Ham. U bent van harte welkom.

Herberg Swaen aan de Brink