Sushi night

Twee vrijdagavonden in november schotelen wij jullie de lekkerste Japanse gerechten voor! Herberg Swaen aan de Brink veranderen we in een Japans restaurant. Gewoon in Den Ham.

Gerben Voort van Sushi Fay zal beide avonden onze gastkok zijn. Wat ooit begon met een sushiworkshop is uitgemond in een passie voor de Japanse eetcultuur en Sushi. Gerben gebruikt uitsluitend authentieke en verse ingrediënten en bereidt alles op traditionele wijze. Van de rijstbereiding in een Japanse Hangiri tot aan de sausjes.

Laat je verrassen met een 5-gangen-menu met heerlijke Sushi, Tempura garnalen, Yakitory en een heerlijk dessert! De kosten zijn € 32,95 per persoon (exclusief drankjes).

Reserveer voor vrijdag 2 of 16 november door een mail, met de voorkeursdatum en aantal personen, te sturen naar info@herbergswaen.nl. Omdat alles ’s avonds vers bereid wordt is er per avond plek voor maximaal 24 gasten.

 

Herberg Swaen aan de Brink